Marko Milivojev Mili nedavno je na društvenoj mreži Instagram isprozivao kolegu repera Devita navodeći da je homoseksualnog opredeljenja, zbog čega je ovaj oštro reagovao.

Sada se ponovo oglasio na Instagramu i demantovao Milijeve navode: "Nisam gej pošto vam je to najveći problem, mislim da je veći problem da neko širi mržnju na osnovu seksualnosti. Podrška za sve moje prijatelje, saradnike, fanove, koji su pripadnici LGBTQ+ populacije, koje ja jako cenim i poštujem. Ne možeš da tražiš da budeš kum prajda, a da pokušaš da nečiju vrednost umanjiš tako što ćeš ga nazivati pripadnikom LGBTQ+ zajednice, bez dozvole i time pokušati da ga uvrediš, ja se nisam uvredio, ja sam umro od smeha", napisao je reper, nakon čega se odmah oglasio i Mili.

"Niko nije rekao da si gej, možda si bis*ksualan ja u to ne zalazim, nego da si ga p**** u Cirihu a glumiš kriminalca i gansta repera".

Mili
instagram/miliofficialbebooo 

Devito je poznat po tome što na nastupima nosi masku, ali su ga svojevremeno paparaci uslikali bez nje - ovako on izgleda:

Pink/screenshot Devito bez maske