Poznati jutjuber Baka Prase, čije je pravo ime Bogdan Ilić, pre nekoliko dana je obavestio javnost o tome da je zapaljen lokal na Tošinom bunaru koji nosi njegovo ime, navodno zbog dugovanja žestokim momcima, a nedelju dana kasnije je uspeo da reši ovu situaciju. Kako Kurir saznaje, požalio se prijateljima da mu je stigla opomena da za manje od nedelju dana mora vratiti iznos od 50.000 evra, kao i da je u tome uspeo.

"Sve je rešeno. Neće više biti ovakvih situacija. Baka jedno priča na Instagramu, a drugo radi u privatnom životu kako bi zavarao trag. Problem sa ljudima kojima duguje pare je gotov i sada je sve u redu. Odmah je organizovano da se lokal osposobi i to se polako vraća u normalu, ali šteta je velika. Ljudi koji su ga jurili za novac su namireni i nemaju nikakvih potraživanja prema njemu. Ozbiljna cifra je bila u pitanju, Baki nije bilo svejedno što su mu dali rok, ali, eto, snašao se. Opasan je on. Nije ni Baka za potceniti", ispričao je njegov prijatelj i dodao da jutjuber nije smeo tako da se ponaša. 

"Poručio je: 'Ne mogu go*na klošarska da pale', a nakon toga mu je stigao poziv da mu vreme ističe. E, tada je shvatio ozbiljnost situacije. Voli Baka da se sili, pa posle traži izlaz i rešenje. Nije on privatno tako jak kako se predstavlja na Internetu. On više piše uvrede da bi se pokazao kod ženskog sveta kao opasan momak. Privatno je manji od makovog zrna. Ni dalje se ne zna od koga je uzimao novac i kome je dužan, ali priča nije bila naivna. Ti momci nisu hteli da tolerišu njegova izmotavanja. Važno je da se sitaucija smirila i dovela u red", ispričao je izvor. 

Kurir/Zorana Jevtić BLUR

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!