Pamela Anderson i dalje važi za jednu od najatraktivnijih žena na javnoj sceni, a nakon što su njene fotke na kojima je gotovo neprepoznatljiva dospele do javnosti, glumica je sve šokirala dokumentarcem koji sadrži niz strašnih priznanja. Nekadašnje lice sa naslovne strane "Plejboja" u jednom delu je čak priznala i da je pokušala da ubije svoju dadilju.

Kako je ispričala ona je pokušala da je ubode "olovkom od slatkiša" nakon što je bila zlostavljana sa samo osam godina. Pamela, koja je zagazila u šestu deceniju, otkrila je detalje iz traumatičnog detinjstva i haotičnog uspona do slave.  Andersonova opširno govori i takođe daje pristup svojim kućnim videozapisima, ali i ličnim dnevnicima dok govori o svom životu, otkrivajući da je silovana sa osam godina.

Pamela detaljno opisuje "tri ili četiri godine pakla" od strane svoje dadilje iz detinjstva - za koju su njeni roditelji mislili da je "sjajna". Glumica navodi da je odahnula nakon što je dadilja umrla u užasnoj saobraćajnoj nesreći.

"Imala sam dadilju i moji roditelji su mislili da je odlična bebisiterka jer je stalno donosila poklone. Ali ona me je maltretirala. Bilo je to tri ili četiri godine zlostavljanja. Uvek mi je govorila da ne kažem roditeljima. Pokušavala sam i da zaštitim brata od nje", rekla je Pamela u svojoj ispovesti i dodala: - "Pokušala sam da je ubijem, htela sam da je ubodem u srce olovkom od slatkiša, a onda sam joj rekla da želim da umre, nakon čega je dotična preminula u saobraćajnoj nesreći".

Pogledajte Pameline fotke zbog kojih su mnogi poručili da se "izobličila"

Profimedia Pamela Anderson

Pamela Anderson oduvek je važila za fatalnu zavodnicu, a njen turbulentni ljubavni život godinama je intrigirao javnost širom sveta. Atraktivna plavuša je sada priznala da je jedini muškarac kog je zaista volela i koji je bio njena jedina ljubav, bio njen prvi suprug Tomi Li, s kojim je bila u braku od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brendona i Dilana - "Samo smo želeli da imamo decu i da budemo zauvek zajedno. Jedino sam u njega bila istinski zaljubljena", priznala je Pamela u svojoj knjizi "Love", međutim, ona ističe i da je Tomi bio nasilan na kraju, te su morali da se razvedu. Pameli je početkom prošle godine pukao i šesti brak i to samo nakon 13 meseci ljubavi.

YouTube/screenshot/Loose Women yt

Zavirite u vilu najpoznatije plavuše u koju je uložila 8.000.000 dolara!

Profimedia/FridmanGroup via The Grosby Group Pamela Anderson / Kuća na prodaju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!