Sin pokojnog Marinka Rokvića, Marko nedavno je drugi put postao otac, a sada se u porodici Rokvić ponovo slavi. Nikola Rokvić i Bojana Barović dobili su svoje treće dete - ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Angelina.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a beba je po rođenju dobila čistu desetku. Bojana i Nikola imaju već sina Simeona i ćerku Leonu. Inače, Anagelina je žensko ime nastalo je od imena Anđela. Izvorno je grčkog porekla i nastalo je od reči koja znači anđeo. Ime predstavlja anđela, glasnika.

"To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega", pričao je Nikola.

Bojana je nedavno na društvenim mrežma sve oduševila kada je podelila fotografiju u devetom mesecu trudnoće, a ovako je s Nikolom otkrila pol trećeg deteta:

instagram/nikolarokvic/printscreen Nikola Rokvić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!