Košarkašica Milica Dabović ponovo je reagovala zbog komentara na društvenim mrežama koji joj je uputio jedan pratilac nakon što je video njenu sliku u ljubičastom, tanga bikiniju.

Na slici Milica ulazi u more, okrenuta je leđima, a u prvom planu je njena zadnjica. Nekadašnja košarkašica je pobrala simpatije pratilaca zbog ove objave, ali i kritike. Među brojnim porukama Milica je odabrala jednu da odreaguje na nju.

U njoj nepoznati muškarac piše "telo zmaja, lice samuraja", kritikujući njen izgled, na šta mu je Dabovićka odgovorila: "Hvala, divan si, nikada nisam ni rekla da sam lepa. Samuraji su bili bili vojska i bili su časni, to mi je sasvim dovoljno!".

Ubrzo je usledeo i odgovor istog pratioca koji joj je napisao "da nije to mislio kao uvredu" i da obožava samuraje i da čak ima tetovažu jednog od njih na svom telu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!