U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Tea Tairović privedena u Švedskoj. Kako se navodi njoj je policija stavila lisice na ruke odmah posle nastupa, a sada se oglasio njen menadžer.

Pevačicin menadžer Bridžis je sada objasnio zbog čega je Tea bila privedena tokom nastupa: "Policija je sinoć došla u redovnu kontrolu. Tražili su ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita. Ona je pokazala svoj ugovor i policija se zahvalila, nisu imali razlog za zadržavanje. Večeras nastupa na privatnoj proslavi u Sofiji u Bugarskoj", poručio je Bridžis.

Navodi se i da je Tea pevala samo sat vremena, a policija ju je odvela sa nastupa.

Tairovićeva se i prošle godine naša u centru skandala kada je objavljeno da je privedena naaerodromu u Nemačkoj. Kod nje je finansijka policija tada navodno pronašla 70.000 evra, što je njen menadžer tada demantovao. On je rekao da nije reč o finanskijskom prekršaju, već da je problem nastao zbog dužine njenog boravka u Šengen zoni. Pevačica je tada puštena nakon nekoliko sati ispitivanja.

Instagram/tea_tairovic/screenshot, Instagram / tea_tairovic Tea Tairović

(MONDO/Telegraf)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!