Darko Filipović bio je deo prve postave u takmičenju "Zvezde Granda", u kojoj je dogurao do finala i osvojio četvrto mesto.

U prvoj sezoni muzičkog šoua je privukao pažnju svojom emotivnom vezom sa koleginicom Tanjom Savić, koja je takođe učestvovala u ovom takmičenju. Najveći hit u pevačevoj karijeri je pesma "Ona, ona", a do sada je izdao samo dva studijska albuma. Uprkos tome, njegov prvi album "Trebaš mi" je dobro prošao kod publike.

Darko se 2016. godine oženio devojkom Jasminom, sa kojom ima dvoje dece. Mnogi su mu predviđali veliki uspeh, ali je on odlučio da se povuče i posveti porodici. U medijima je koliko-toliko prisutan, a sada je komentarisao svoj učešćće, ali i otkrio kakav je Saša Popović kada se kamere ugase:

"Sašu Popovića sam upoznao 2003. godine. Pre toga sam imao mišljenje o njemu da je jako strog i da maltretira. Međutim, kada sam ga zaista upoznao shvatio sam da je on sasvim običan čovek i jedan domaćin. On se prema šestorki odnosno prvoj ekipi Zvezde Granda postavio kao otac", rekao je pevač i potom otkrio kako danas provodi svoj život:

"Radim često i gledam da sam što više sa porodicom i detetom. Ne želim da propuštam njenu mladost i želim da to proživim kao otac."

Instagram/jassfilipovic/printscreen, Instagram/jassfilipovic Jasmina i Darko Filipović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir)