Pre oko godinu dana domaća javnost upoznala je, tada maloletnu, Emu Radujko kada je snmila i objavila spot za pesmu "Top" koji ju je lansirao u centar komentarisanja, doduše negativnog.

U spotu smo videli brojne eksplicitne kadrove i poze mlade pevačice, a ubrzo je na Internetu osvanuo snimak i sa njenog prvog nastupa na kojem je, u pratnji pratećih igračica đuskala samo u gaćicama. Tu se nije zaustavila. Mlada pevačica nedavno je pozirajući u tangama objavila fotke iz kreveta, a uspela je da ode i "korak dalje".

Ema Radujko sada je najavila svoju novu pesmu snimkom o kojem bruje mreže. Na sebi je jedva išta i imala! Nekoliko komada tkanine pokrili su samo poneki deo njenog tela, te je ovoga puta zaista pokazala previše.

Ema Tiktok/emaradujko

Komentari na mrežama ređali su se munjevitom brzinom: "Sad je preterala", "Od juče punoletna, već se snima gola", Otišli smo u tri lepe", samo su neki od njih.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!