Pobednica regionalnog Velikog Brata 2011. godine, Marijana Seifert (ex Čvrljak), nestala je 27. aprila prošle godine, a policijska istraga nije otkrila nikakve nove okolnosti koje bi pomogle u razotkrivanju slučaja i razrešile misteriju njenog nestanka. Godinu dana njena hrabra majka Gordana Kovačević strepi i nada se, sada već bilo kakvim vestima kako bi se pomirila sa sudbinom, ali kao da ništa nije na njenoj strani. Osim što od ćerke nema ni traga ni glasa već 365 dana, pre četiri meseca je izgubila supruga Iva Kovačevića, Marijaninog oca. 

"Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja. Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svesna šta se dogodilo, mislila sam da je reč o nekoj šali...", započela je tužnu priču kroz suze majka nestale Marijane i otkrila da je kćerku poslednji put videla u njenom stanu, u kojem je živela sa suprugom Karlom i sinom Aleksandrom te da ništa nije ukazivalo na nešto loše.

"Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebalo je da ode kod prijateljice i da joj pomogne u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako ne želi da se razvede i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu."

YouTube/Screenshot, YouTube/Shumar20/screenshot Marijana Čvrljak i Nemeš

"Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne krivim, nego samo želim da se sazna istina. Meni je najmanje verovatna mogućnost da je moja ćerka sebi nešto napravila. Volela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Da se ne bi ubila! Ako se to dogodilo, onda je to bilo u teškom rastrojstvu, ali kažem vam, moj majčinski instinkt oseća da se ovde ne radi o samoubistvu. Posredi je nešto drugo. Rekao bi moj pokojni Ivo: 'Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju!'. Ostatak svog života posvetiću traganju za time što se dogodilo Marijani i neću dozvoliti da mi iko i išta stane na put, boriću se svim sredstvima", pričala je Marijanina mama, koju teši što je u kontaktu sa unukom, Marijaninom kćerkom Korinom (14) koja s tatom živi u Zagrebu.

"Nažalost, mislim da policija nije pristupila tom slučaju kako je trebalo i ovim putem ponovno apelujem neka počnu ispočetka sve da istražuju. U ovih godinu dana poslala sam im nekoliko dopisa postavljajući brojna pitanja koja me muče. Iznela sam im sve svoje sumnje. Pokazala sam i poruke koje sam dobila od Marijane, slala ih je još i sestri i jednoj prijateljici, u kojima prestrašeno piše o pretnjama koje je dobijala od bliske osobe. Pretilo joj se da će nestati preko noći, kako je niko neće naći, u lice su joj govorili kako će se iscenirati njen nestanak i doživotno strpati na psihijatriju. Vidite, to povlači za sobom toliko teorija. Je li ona namerno namamljena na taj most, je li neko angažovao nekoga da joj naudi, je li prisilno negde zatvorena...?", milion je pitanja koja i dalje muče Marijaninu majku.

Marijana Seifert.jpg
Facebook/Karlo Seifert 

"Čak verujem da je moja Marijana još živa! Taj me osećaj prati celo vreme od njenog nestanka. Dao Bog da se uskoro nađem u njenom zagrljaju i da se sve ovo razreši na najbolji mogući način", i dalje je optimistična Gordana Kovačević.

(MONDO/Slobodna Dalmacija)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!