Pevačica Jana Todorovićuhapšena je u Cirihu i nakon što je noć provela u pritvoru prvim letom je deportovana u Srbiju, a na ovu temu oglasila se njena koleginica Viki Miljković, koja se s njom čula nakon neprijatne situacije u kojoj se našla.

"Čula sam se sa Janom, dobro je ona, hvala Bogu.To je sve u opisu našeg posla, to se dešava, to može svakom od nas da se desi. Svako ko se bavi ovim poslom, i Jana i ja, ima nas dosta koji se bavimo skoro tridesetak godina ovim poslom, pa je nemoguće da ne dođe do neke neprijatne situacije", otkrila je Viki Miljković

Screenshot 2023-03-25 210553.jpg
Tiktok/tinomartini1/printscreen 

"Što se tiče mojih odlazaka i nastupa u inostranstvu, ja već duže od dvadeset godina imam i nemačke papire, i tamo plaćam porez i ovde plaćam porez. Ja sam nekako vaspitana da budem čista i više volim da me to više košta, ali da sam ja mirna. Verujem i da je Jana, ona je takođe živela u Nemačkoj i znam da se i ona regularno bavi ovim poslom, mi smo ta neka stara škola koja vodi računa o tome, ali nepredviđene situacije mogu uvek da nam se dese", smatra pevačica. 

Jana je pre nekoliko dana uhapšena na aerodromu u Cirihu zbog toga što nije imala dozvolu za nastup. Trebalo je da nastupi s kolegom Ljubom Aličićem, ali organizatori su joj odmah našli zamenu i umesto nje je pevala Emini Tufo, kako su preneli domaći mediji.

Pogledajte jedan od nedavnih Janinin nastupa, a zovu je "kraljicom bakšiša":

Jana Todorović Tiktok/tinomartini1

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!