Pevačica Andreana Čekić je često u žiži interesovanja javnosti zbog emotivnog života, a nedavno se našla u centru skandala zbog toga što joj je, kako tvrdi, koleginica smestila aferu o preotimanju dečka, što nije istina, zbog čega će pravdu potražiti na sudu.

Smatra da je koleginica želela da se dokopa publiciteta preko nje, budući da je dan ranije objavila svoj novi kaver. "Kada sam ja, kao prvo, rekla da sam u vezi s tim čovekom?", odgovorila je ljutito Andreana Čekić na pitanje o aferi, a potom objasnila šta misli o takvom načinu samopromocije.

ATA Images /Antonio Ahel Andreana Čekić

"Mislim da je jako lako i vrlo jednostavno poslati mi link nove pesme ili nečega, recimo, i pitati me da li mogu da objavim na Instagramu. Ja to uvek radim i radila sam i nikad neću prestati, jer znam šta znači biti na početku, i tu sam da podržim sve svoje kolege. A ko god bude naručivao u novinama neke neistinite tekstove i jako ružne natpise samo da bi bio u istom članku sa mnom, neće moći, onda će biti tužba!", poručila je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Pogledajte šta danas radi bivši verenik Andreane Čekić:

Evo šta danas radi bivši verenik Andreane Čekić Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!