Jedna od naših najpoznatijih blogerki, Zorana Jovanović Zorannah do sada je bila ili su je spajali s više poznatih sportista, a već nekoliko meseci uživa u vezi s golmanom Elojom Rumom. Kako to obično biva u njenom slučaju, blogerka se odmah uselila kod fudbalera, odakle već snima sa društvene mreže, a nedavno je počela da objavljuje i selfije iz njihovog novog doma.

Zorana izbegava da priča o svom ljubavnom životu, a dečka predstavi svojoj publici tek kada je potpuno sigurna u vezu. Međutim, blogerka je sada odvela svog psa Aspena na upoznavanje sa novim izabranikom, popularnim fudbalerom. Eloj ih je sačekao na aerodromu, odakle ih je prevezao do svog apartmana, a Zorana je sve usnimila za TikTok.

Čini se da je Zorannah sada potpuno sigurna u njihovu ljubav, a da li je ovo i useljavanje, zajedno sa Aspenom - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Blogerka izgleda da ne može da odoli sportistima. Pisalo se da je Zorana bila u vezi sa reprezentativcem Severne Makedonije Bobanom Nikolovim. Pre veze sa njim, ona se zabavljala sa bosanskim fudbalerom Danijelom Milićevićem, a kako se pisalo, blogerki je taj raskid teško pao.

Zorana odvela psa kod dečka TikTok/zozorannah

Zatim su je povezivali teniserom Damirom Džumhurom koji je takođe poznat po tome što voli da bude u društvu poznatih dama. Povezivali su je i sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog biznismena Marijana Šarića, a pisalo se da joj je on kupio skupoceni sat, što je ona negirala:

"Od Matea jedino što sam dobila su bili nesanica i naočare za sunce za rođendan. Roleks koji nosim sam kupila samoj sebi za trideseti rođendan, godinu dana nakon što gospodin i ja nismo više bili zajedno", izjavila je svojevremeno Zorana.

Povezivali su je i sa fudbalerom Erminom Bičakčićem sa kojim se provodila na Mikonosu jedne godine. Zorana je tada objavila snimak iz noćnog kluba, na kome je u zagrljaju Ermina, koga u jednom trenutku ljubi u obraz.

Instagram/zorannah/screenshot, Instagram/Zorannah Zorana jovanović zoranah

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!