Jana Todorović se oparila u Nemačkoj, gde je nastupala na jednoj romskoj svadbi. Slavlje je trajalo dva dana, a pevačica koju s razlogom nazivaju "kraljica bakšiša", navodno, za ovaj angažman je dobila 50.000 evra.

"Jana je pre dve večeri nastupala u Berlinu na jednoj romskoj svadbi. Veče je proteklo kao po običaju, novčanice su letele na sve strane, jer je opšte poznato pravilo da se novčanik sam otvara tamo gde Jana zapeva", ispričao je izvor koji se našao na ovom dešavanju.

"Njeni nastupi su izuzetno cenjeni, a samim tim i skupi. Ne može svako da ih priušti i to se zna. Cene se kreću i do nekoliko desetina hiljada evra, a konkretno, ova svadba bila je unapred dogovorena po ceni od 30.000 evra", ispričao je, pa otkrio da to nije sav novac s kojim se Jana vratila kući.

Instagram/janavip2011, TV Pink/Printscreen Jana Todorović

"Suma od 30.000 evra je samo osnova. Pored toga, ona je uzela i veliku količinu bakšiša, koji nije mogao ni da se prebroji, te njegov iznos nije u potpunosti potvrđen, ali pretpostavlja se da prelazi 20.000 evra. Zvanice su je neprestano kitile novčanicama, pretežno onim od po 500 evra. Svakom pesmom je bacala u trans sve prisutne, a najveće oduševljenje je izazvala kada je zapevala stihove 'Ostavi mi drugove za kumove', te je tu pesmu pevala nekoliko puta tokom večeri ", priča sagovornik.

I Jana je na društvenim mrežama objavila snimak sa pomenute svadbe na kojem se vidi da joj novčanice jedva staju u ruke. Pogledajte kako to izgleda kad Jana pravi atmosferu.

Jana Todorović Tiktok/tinomartini1

(MONDO/Alo)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!