Jedna od najpopularnijih pevačica, Aleksandra Prijović, održala je konferenciju za medije na kojoj je najavila i drugi koncert u Štark areni u Beogradu, nakon što je prvi već rasprodala. Pevačica je novim albumom u koji je, navodno, uložila 300.000 evra, napravila pometnju na sceni i mnogi kažu da je zadala domaći zadatak svojim kolegama, a na konferenciji se rasplakala.

Poznato je da Aleksandra izuzetno vodi računa o svom izgledu i da je u javnosti uvek tip-top sređena, ali je ovog puta uspela da prevaziđe samu sebe, pa se na druženju sa medijima pojavila sa nakitom vrednim čak 130.000 evra i sandalama od 1.000 evra.

Prija je izabrala nekoliko komada najpoznatije juvelirske kuće "kartije" i to: zlatnu ogrlicu i minđuše, čija je cena 5.450 evra, odnosno 4.750 evra iz kolekcije "lav", kao i dve narukvice od zlata i dijamanata iz kolekcije "juste un clou" od 14.400 i 5.450 evra. Uz ovo, ona je ponela i dijamantsku narukvicu i prsten, za koju upućeni tvrde da vredi neverovatnih 100.000 evra. Kada se sve ovo sabere, dolazi se do cifre od čak 130.000 evra.

Aleksandra voli i dobru obuću, pa se tako ovog puta opredelila za bele sandale sa zlatnim detaljima brenda "Tom Ford" sa prepoznatljivim katančićem, koje koštaju 1.000 evra.

ATA Images /Antonio Ahel Aleksandra Prijović

Na konferenciji joj je podrška bio suprug Filip Živojinović, od kojeg se ne razdvaja, a drugi koncert je najavila za 30. septembar, veče nakon prvog zakazanog za koji više nema karata

filip živojinović
Antonio Ahel/ATAImages 

BONUS VIDEO:

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RAZBIJA TREMU RAKIJOM, A NJEN SIN JE ČUDO OD DETETA?! Evo šta je uspeo da otpeva sa samo 4 godine!  Kurir televizia

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!