Nakon što je sve šokirala promenom koju je odradila na svom licu, Edita Aradinović nasmejala je svoje pratioce kada je objavila i svoje stare fotke i pokazala kako je izgledala pre estetskih korekcija i operacija, a sada je snimkom na TikToku u provokativnoj haljini, iz koje su joj bukvalno ispadali atributi, sve ostavila bez daha!

Pevačica se utegla u usku kratku belu haljinu, a u jednom momentu ona je prekrstila noge i baš u tom trenutku pokazala je više nego što treba. Mnoge je ovaj video podsetio na kultnu scenu Šeron Stoun gde prekršta noge, ali je pevačica ipak bila nešto smelija.

Edita je ovim potezom iznenadila svoje pratioce, a mnogi tvrde da pevačica ispod oskudne haljine nije nosila donji veš, te su usledili burni komentari na račun njene intime: "Edita, ti si bez donjeg veša?", "Au, šta je ovo?", "Pa ona ne nosi gaće ili mi se čini", "Preterala je", "Ovo je stvarno previše, nema potrebe za tim" - bili su samo neki od komentara, koji su se izali ispod pevačicine objave na TikToku.

Edita Aradinović kao Šeron Stoun Instagram/editaaradinovic

Edita Aradinović se nedavno požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti - "Tražim svog saveznika, prijatelja, saputnika, neko ko gleda istim očima, a različitim, koji će imati iste sisteme vrednosti, da na isti način odgajamo decu... Puno dece! Dakle, želim puno dece da imamo, puno životinja, da živimo u šumi, u kući nekoj ogromnoj, sa nekim dvorištem gde će nam dolaziti prijatelji sa decom, bez dece, gde ćemo se zezati. To će biti domaćinstvo ogromno", rekla je pevačica.

"Uvek bi spremali dobru hranu. Ja mnogo volim da kuvam. Mislim da ću vrhunski kuvati za svoju porodicu. Želim da je taj neko nezavisan, da nije tu neka slinica, neki papučar koji ne izlazi iz ku**ce, ne želim to. Želim hrabrog, odvažnog viteza, želim domaćina, želim ludaka koji je, opet, isti kao ja. Posle te šume da jednom godišnje idemo u našu kuću na moru što smo napravili. Gde će sve biti na dugme, kad se umorimo od te šume", istakla je Edita na kraju, sa osmehom na licu, a uz sve ovo napisala je: "Kriza srednjih godina".

Instagram/editaaradinovic/screenshot Edita Aradinović

BONUS VIDEO:

Edita Aradinović gurnula platnu karticu u automat za parking Instagram/editaaradinovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!