Pevačica Snežana Đurišić, članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda koja je u višegodišnjoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, bila je udata za Slobodana Gvozdenovića, za kojeg i dalje kaže da je bio njena prva i najveća ljubav.

Sada je pevačica, gostujući u jednoj emisiji, ispričala kako je izgledao početak zajedničkog života, ali i zašto su mladi upali u dugove zbog "blatnjače na Dedinju":

"Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila. Kad dete plače, ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim", rekla je Snežana i dodala da su se ona i suprug borili da izgrade krov nad glavom.

"Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pri tom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove", rekla je pevačica u emisiji "Iz profila" i dodala da je smrt svog voljenog bio šok od kog dugo nije mogla da se oporavi.

Nakon njegove smrti, Snežana je rešila da vilu na Dedinju proda i skloni se od svega što je svakodnevno podsećalo na njenu najveću ljubav.

"Mi smo tu kuću prodali kad je Marko imao udes, tad sam rekla: "Slušaj, mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde", i to sam i učinila".

Snežana danas živi u Jajincima - pogledajte kako izgleda njena kuća:

Paparazzo lov / DNK yt

  BONUS VIDEO:

Snežana Đurišić na finalu Zvezda Granda Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!


(MONDO, Grandonline)