Pevačica Aleksandra Prijović definitivno je jedna od najtraženijih, a u prilog tome govori i činjenica da je zbog velikog interesovanja publike zakazala dva solitička koncerta u Štark Areni, ali i da je klubove širom regiona takođe više puta punila do poslednjeg mesta.

Nedavno je na svom nastupu i zaprošena od strane jednog mladića iz publike, a pevačica je sada otkrila i kako reaguje na takve momente:

"Ja uvek odreagujem prirodno. Samo pokažem kako imam prsten ili se nasmejem i to uvek bude duhovito", rekla je Aleksandra, pa otkrila koliko njen privatni život trpi zbog posla i kako sve postiže:

"Inače nisam baš za organizaciju, prethodnih godina nisam baš umela da uskladim posao i privatno. Mnogo sam radila, mnogo sam bila odsutna od kuće i to mi je teško padalo, ali evo sada sam uspela i da odem na more, da sin bude sa mnom 20 dana. Sada je sve kako treba", rekla je pevačica.

Potom je otkrila da će sina povesti na koncert u Areni:

"On je mali, za njena nisu još nastupi. Sinu sam obećala da ću ga voditi na koncert u Arenu. Kad god prođemo pored Arene, on kaže mama ti ovde pevaš uskoro, i biće puno ljudi. Pita me da li stidim da izađem pred toliko ljudi, a ja mu kažem da se ne stidim i pitala sam ga da li hoće i on da izađe sa mnom, a on je rekao da hoće. Svako veče kaže meni i Filipu da nas voli", rekla je.

Pogledajte kadrove iz Aleksandinog novog spota koji su raspametili sve:

Youtube/Aleksandra Prijović/screenshot Aleksandra Prijović

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović Twitter/@sabotiramm

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic)