U životu Ane Kokić i dalje nema novog muškarca, nakon razvoda od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena. Dok se on ponovo oženio i dobio dete, Ana uživa s njihovim ćerkama i još uvek ne razmišlja o novoj ljubavi, a još manje o zajedničkom životu s nekim.

"Svako leto donosi neku novu ljubav? Mislim da sam matora za to. Meni je život poslednjih godina nekako drugačiji. Kada izađem iz kuće onda radim, a kada sam kod kuće onda provodim vreme s porodicom i bliskim prijateljima. Nemam prilike da izlazim toliko i upoznajem nove ljude. Ja sam stara škola, ne prihvatam udvaranje preko društvenih mreža. Ako hoćeš da mi se udvaraš, priđi mi, predstavi se, kaži nešto...", iskrena je pevačica.

"Na prvi pogled mora nešto da te čačne, nešto da ti se dopadne, da bismo nastavili konverzaciju. Nisam spremna za novu ljubav, jednostavno, imam druge prioritete u životu i ne razmišljam o tome. Nisam raspoložena za takvo nešto sada, nemam vremena, ali biće valjda jednog dana", poručila je Ana Kokić s osmehom. 

ATA Images /Antonio Ahel, Instagram/anakokicmusic/screenshot Ana Kokić

BONUS VIDEO:

"OD DRUGE GODINE SAM ZNALA DA ĆU POSTATI PEVAČICA!" Ana Kokić otkrila kako se KAO MALA pripremala za buduću karijeru Kurir televizija

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!