Ela Dvornik nedavno se našla u centru medijske pažnje kada su hrvatski mediji preneli da se ona i britanski preduzetnik Čarls više ne prate na društvenim mrežama, kao i sa je par naišao na krizu u braku i da se navodno razvodi. Ona se kratko oglasila za tamošnje medije i godinu dan nakon priča o emotivnom krahu potvdila da se razvodi.

Ćerka pokojnog Dina Dvornika poznata je i po tome što sa svojim pratiocima na društvenim mrežama komentariše razne teme i ne libi se da podeli svakakva iskustva. Pokazala je kako četiri dana nije mogla da pomera lice i usne posle estetskih korekcija, otkrila sve o bolovima nakon operacije grudi koju je uporedila sa carskim rezom, ali i zamolila pratitelje da joj otkriju svoje tajne, one koje baš nikome ni u rekli.

Trenutno uživa u odmoru i druženju s majkom Danijelom. I dok cela Hrvatska i region čita o detaljima njenog razvoda, čini se da se ona malo poželela tuđe drame pa je pratiocima uputila molbu kako je to već ranije činila i zatražila da joj preko anonimne aplikacije podele neke svoje tajne, a oni su to spremno učinili.

"Nismo dugo imali anonimne ispovesti. Pa hajde da se čudom čudimo još jednom. Na ovom linku ispod možete napisati što god želite proznati. Sve je anonimno, nema registracije ni ničega, samo upišete tajnu i pošaljete", napisala je i dodala da će neke od ispovesti i javno podeliti.

Instagram/elladvornik Ela Dvornik

"Sviđa mi se dečkov stariji brat", "Dok sam bio veren imao sam redovan se*s s prijateljicom", "Spavao sam s devojkinom sestrom dok smo bili u svađi", "Moja prijateljica je ljubavnica mom suprugu", "Noću krišom jedem slaninu dok ukućani spavaju", bili su samo neki od odgovora.

Hrvatski mediji pišu da je njen suprug trenutno u Velikoj Britaniji, kod svoje majke, i da je tamo sa ćerkama koje je dobio sa Elom u braku. Ona je ranije na Tiktoku, govoreći o bivšim momcima, otkrila da se jedan od njih priključio sekti, da ju je drugi varao, a treći čak tukao, i da je njen suprug prvi muškarac koji se prema njoj ponašao kao džentlmen.

Bračni par se upoznao 2014. godine u Londonu. Verili su se u Japanu i posle pet godina venčali su se u Las Vegasu. Razlika između njih je 13 godina.

ela dvornik muž
Instagram/elladvornik 

BONUS VIDEO:

Ela dvornik pije iz slamčice Instagram/elladvornik

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!