Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž poseduje talenat za muziku i glumu, a jedan je od najpopularnijih lica mlađe generacije. Njegov otac je Milan Veruović, koji je bio telohranitelj ubijenog premijera Zorana Đinđića i koji je bio sa njim u momentu atentata u kojem je i sam bio teško povređen, a zbog ugrožene bezbednosti sa suprugom i decom se preselio u Francusku. Inspirisan tom pričom, Mihajlo je sebi dao umetničko ime Vojaž, što u prevodu na srpski znači "putovanje".

Iako je imao traumatično detinjstvo, izrastao je u jednog kulturnog i vaspitanog momka. Dečacima je idol, devojčicama primer idealnog partnera, a sebi je još od malih nogu obećao da će biti uspešan.

"Trudim se da idem stepenik po stepenik, ne može da se preskače. Prvo da osvojimo sve ovde, pa idemo u Evropu, pa dalje, ali to su sve snovi i mašta, ali jako verujem u sebe. Nekome je možda smešno i imaginacija, ali ja verujem", kaže Mihajlo koji je juče publici predstavio duet sa Merom "Blok lajf".

Vojaž se u Srbiju vratio sa osam godina, a život u Francuskoj je ostavio kao podsetnik na teške dane. "Često je taj život sa mnom, kada god nešto dobro ili loše uradim setim se šta sam proživljavao tada, i to mi je nekako motiv i odatle crpim nenormalnu količinu snage za sve što radim. Ali, uvek sebi kažem, nikad više tako. Svima je to jedno loše sećanje, ne volimo da pričamo o tome, više uživamo u darovima koje nam je sada dao Bog", kaže on.

Na pitanje da li bi ponovo živeo van granica neše zemlje, Veruović posle kraćeg razmišljanja kaže: "Srbiju volim više nego sebe, ali ako me put navede da moram da odem, otišao bih da se ostvarim maksimalno koliko mogu."

Vojaž
ATA Images 

Dok je otac taj koji ga ispraća i dočekuje sa nastupa, majka Žana, je zadužena za sugestiju: "Mama mi je veći kritičar, ona gleda sve u sitna crevca. To je dobro, jer uvek imam nekoga ko će da mi kaže: nije dobro, moraš bolje. Najviše mi zamera tekstove pesama, često pita: je l baš moraš toliko da budeš kontroverzan? Ali, šta ću moram", kroz osmeh priča i priznaje da je nekada i menjao reči pesme: "Mislio sam da je vreme da se vratim na fabrička podešavanja i izbacim nešto što zapravo osećam. Trenutno sam zaljubljen, tako da sam izbacio pesmu koja peva o tome.

Devojka treba da se svidi meni, a ne okolini

Reper je u vezi sa Tamarom Kujačić, ali detalje iz privatnog života želi da zadrži za sebe: "Želeo sam da sačuvam to za sebe, ali Bože moj. Nemoguće je da se sakrije, jedino da sedim kući u podrumu. Podržava me, ali je ne zanima javni život", kaže on, a na poređenje njegove izabranice sa Breskvicom, odgovara:

"Kome treba da se dopadne moja devojka - meni ili drugima? Kontradiktorno je.!"

MONDO/Stefan Stojanović, ATA Images Mihajlo Veruović Vojaž

BONUS VIDEO: 

"SAN MI JE EVROPA, KREĆEM NA ČASOVE GLUME!" Vojaž progovorio o svom PRVOM KONCERTU, a onda otkrio više o svojoj NOVOJ DEVOJCI Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Blic)