Roditelji Aleksandre Prijović davno su se emotivno rastali, a sreću su kasnije pronašli pored novih partnera. Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, privukla je veliku pažnju medija na ćerkinom jučerašnjem koncertu u Štark Areni. Ona se najpre rasplakala pred novinarima, a suze nije mogla da zadrži ni kada je svoju jedinicu videla na sceni. 

Tokom ovog emotivnog trenutka uz nju je bio i njen partner Fahrudin Buljubašić. Ovo je prvi put da su se pojavili zajedno na jednom javnom događaju.

Inače, njih dvoje su u dugogodišnjoj vezi i on, prema priči izvora, živi s Borkom u Belom Manastiru u Hrvatskoj, odakle je Aleksandra. Takođe se bavi pevanjem, izdao je nekoliko pesama za "Grand" produkciju, ali se nije bavio svojim medijskim pojavljivanjem. Oni koji ga poznaju kažu da je izuzetno tražen za razna veselja i da pravi odličnu atmosferu. Podsetimo, i Aleksandrina majka je pevačica.

ATA Images Borka Mihajlović majka Aleksandre Prijović

Aleksandra s njim ima odličan odnos, kao i sa ženom njenog oca, koji su takođe bili sinoć u Areni. Nedeljko Prijović je nakon braka sa Prijinom majkom zavoleo jednu Lelu kojom se 2018. godine i oženio.

Lela i Nedeljko često na društvenim mrežama pokazuju koliko su srećni i da žive lepim zajedničkim životom. Oni često viđaju Aleksandru i njenu porodicu, naročito Nedeljkovog unuka Aleksandra, dok vreme provode i sa Lelino dvoje dece - ćerkom i sinom.

Instagram/lelaprijovic Otac i maćeha Aleksandre Prijović

 BONUS VIDEO: 

Majka Aleksandre Prijović u suzama Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Kurir/Telegraf)