Pevač Hari Varešanović se u mladosti oženio Aidom kada je imao samo 19 godina. U brak su stupili krajem 1983. godine. Dve godine kasnije rodila se i ćerka Nađa, a onda je dobio i sina, ali ne sa Aidom, već Majom!

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije, 1994. godine je u braku sa Aidom dobio i sina Damira. Tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač dve godine ranije dobio i vanbračnog sina Maka, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu, što je bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

Varešanović je otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav. U intervjuu koji je dao za "Puls" 2006. godine, pevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

Prva TV/screenshot Hari Mata Hari

"U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: 'Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe'. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece", rekao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je 2010. stupio u brak nakon što se razveo od Aide.

Hrvatski mediji pišu da se devojka koja je Hariju rodila sina Maka zove Maja, ali i da nisu tačna nagađanja da pevač nije znao za njega.

Makova majka je otkrila da je pevač od prvog dana znao za trudnoću, da ju je posećivao i obilazio, kao i to da su zajedno učestvovali u Makovom vaspitanju.

Mak se oženio 2017. godine, a pevač je bio glavni organizator venčanja.

BONUS VIDEO:

SADA SVI PRAVE FILMOVE O SVEMU, OSEĆAM ODBOJNOST PREMA TOME! Hari Mata Hari otkriva da li bi voleo da se o njemu snimi film Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!