Ćerka Verice Rakočević, dizajnerka Elena Karić Karaman iza sebe ima veoma buran ljubavni život. Dva puta se udavala i bila u vezama sa mnogim moćnicima. S drugim bivšim suprugom Jugoslavom Karićem ima čini se odličan odnos o čemu svedoče i snimci s proslave punoletstva njihovog sina. Pre Jugoslava njeno srce ukrao je fudbaler Predrag Peđa Mijatović, kada se udala za njega imala je nepunih 19 godina, a on samo tri više.

Peđa je jednom prilikom rekao da je taj brak po njemu bio greška, dok se Elena prisetila velike tragedije koja ih je zadesila - bolest sina Andreja koji je preminuo kada je imao 13 godina. Nakon teškog perioda u kom je često plakala, Elena je bolesnog sina ostavila u Valensiji kod prijatelja koji su izgubili sina u sedamnaestoj godini.

"Andrea je dete kome zbog niza faktora kontinentalna klima nikako ne odgovara, osim toga u Valensiji su lekari koji ga prate otkako se rodio. Moj osnovni 'problem' je što me apsolutno ne interesuje kakav ću utisak na ljude da ostavim ako sam u slučaju našeg deteta uticala da on bude u Valensiji uz apsolutnu negu i tamo gde je njemu bolje. I dalje mislim da bi bilo licemerno da se za javnost predstavljamo kao srećna porodica sa jedne i žrtve bolesnog deteta sa druge strane. On je jedan sladak dečkić koji nije mnogo svestan. Kada je dete bilo čega svesno, pa makar retorika bila ne znam koliko oštećena, roditelji su dužni da mu svoj život podrede", ispričala je ona jednom prilikom.

Elena, o čijim ritualima su pričale njene komšije, obeležila je bolan momenat, rođendan svog pokojnog sina. Ona je obredima i ritualima pokazala ljubav prema sinu koji više nije među živima.

Instagram/elenakaraman.essence/screenshot Elena Karaman

Elena je vatrom, pamukom i svemu ostalom što možete videti na fotki prinela žrtvu boginji Pačamami. Ljudi koji slave Pačamamu veruju da svetom vladaju duše umrlih, a pošto se godišnjica poklopila sa punim mesecom da bi umilostivila boginju zapalila je vatru i napravila simbol od pamuka.

Instagram / elenakaraman.essenceofliving, Instagram/jugoslavkaric/screenshot Elena Karaman, Jugoslav Karić

BONUS VIDEO:

Elena Karić pokazala LUKS kokošinjac Instagram/elenakaraman.essenceofliving

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!