Prošlo je već četrdeset dana kako je estradom odjeknula tužna vest o smrti mladog Aleksandra Kodića. Poznati harmonikaš Mirko Kodić i njegova bivša supruga Jasna dali su čitulju u novinama, gde su obavestili prijatelje i rodbinu kada će biti održan pomen, a mnoge je rasplakala čitulja Aleksandrove majke.

"Sine majkin jedini! Prošlo je četrdeset dana, a majka ne prihvata da te nema! Pričam sa tobom svaki dan i pitam se: Zašto mi to uradi, Aleksandre? Majci više nema života bez tebe. Dok me dragi Bog ne pozove, majka će živeti jer znam da si tu, sa mnom i da me čuvaš i bezgranično voliš. Neka te anđeli čuvaju. Ljubila majka sina svog jedinog", čitulja je koju je dala Jasna.

Novosti Aleksandar Kondić čitulja za 40 dana

Dok su u zajedničkoj čitulji, neutešni roditleji napisali da će se pomen održati u sredu 6.dcembra na groblju Lešće. Po navodima u medijima, Aleksandar je preminuo u snu. Bio je veoma voljen od strane svoje porodice i prijatelja, koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da ih je zadesila ova strašna tragedija.

Aleksandar je svojevremeno bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji je u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge. Da je i svoj posao dobro radio, govori i činjenica da je i sam Bodiroga prisustvovao njegovoj sahrani, a njega su na večni počinak ispratili i Zvezdini navijači, čiji je zajedno sa ocem bio vatreni navijač.

Kurir/Nenad Kostić Aleksandar Kodić ispraćen bakljama

BONUS VIDEO:

Opelo i posmrtni govor na sahrani Aleksandra Kodića Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/M.C)