Dermi Mur je u svojim memoarima otkrila puno šokantnih detalja o odnosu sa svojom majkom, ali i o muškarcima. Ona je u knjizi "Inside Out" govorila o detinjstvu, borbi roditelja sa alkoholizmom, konstantnim promenama i porodičnoj atmosferi punoj neverstava i svađa.

Kako je navela, majka Viržinija King ju je vodila u klubove ne bi li je muškarci primetili. Jedno od traumatičnih iskustava koje je obeležilo period njenog odrastanja je kada ju je majka "nabacila" starijem muškarcu kada je imala samo petnaest. Majka ju je navodno "namestila" prijatelju u zamenu za novac. Glumica (61) dalje navodi da joj je ovaj muškarac priznao da je podmitio Virdžiniju za nešto manje od petsto evra kako bi bio sa njom. Iako je iskustvo bilo traumatično, Demi kaže da nije imala utisak da ju je majka prodala.

Demi Mur iz mlađih dana
YouTube/Rotten Tomatoes 

Kasnije je otkriveno da je pomenuti muškarac bio porodični prijatelj. Nakon što se majka razvela od očuha, Demi je ostala da živi sama sa njom, a Virdžinija je bila akoholičarka koja je imala problema i sa mentalnim zdravljem, pa je u više navrata pokušala samoubistvo. U razgovoru sa Dajan Sojer za ABC, Demi se detalno prisetila ovog strašnog događaja: "Kada sam ušla u svoj stan, unutra me je čekao stariji čovek. Nisam znala odakle mu ključ. Trvdio je da je dao mojom majci petsto dolara u zamenu za nju. To je bilo silovanje. I očajnička izdaja, kada je izgovorio reči - 'Kakav je osećaj da te majka napravi k**om za 450 evra?"

Kada je upitana da li veruje da li veruje da je to majka učinila, Demi je rekla Sojerovoj: "Duboko u sebi, mislim da nije. Ne verujem da to nije bila tako namerna transakcija. Ali mu je ipak dala pristup, i dovela me u situaciju da mi neko naudi".

Demi Mur i Brus Vilis
Profimedia 

Uprkos tragičnom detinjstvu, Demi je uspela da napravi zavidnu karijeru u Holivudu, a pred samu smrt oprostila je majci. Odnos sa njom je do kraja bio komplikovan, jer je Virdžinija većinu vremena provela u ustanovama za odvikavanje od alkohola, koje je glumica plaćala. Pre nego što je Virdžinija preminula od tumora 1998. Demi je stupila ponovo u kontakt sa njom.

Demi ima tri braka iza sebe: sa Fredijem Murom, Brusom Vilisom i Eštonom Kučerom. Iz braka sa Brusom ima tri ćerke, a nedavno je postala i baka. 

Profimedia/Shutterstock Edit, Profimedia/AFP Demi Mur

BONUS VIDEO:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

(MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!