Porodica Kon je nedavno proslavila rođendan sinu. Iako veseo i zdrav dečak, po rođenju je, kako je voditeljka jednom prilikom istakla, imao veliki zdravstveni problem.

"Najteži i najsrećniji dan u mom životu, mom borcu rođendan", napisala je Milica na svom Instagram profilu uz sliku sa sinom.

Milica Kon sa sinom
Instagram / milicakon / printscreen 

Markov i Miličin naslednik još u ranom detinjstvu postao je veliki pobednik. U prvim danima života se borio za život, voditeljka je jednom prilikom otkrila sve detalje. "On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet, rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i 'videćemo', i zatvorili vrata. To je za mene ostala velika trauma. On je savršen i dobro je, nema neke zdravstvene posledice", objasnila je voditeljka.

Podsetimo, Milica je nedavno javno govorila i o vršnjačkom nasilju kroz koje je njena ćerka Klara prošla. "Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normali pričamo? Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama.To se dešava ne samo njoj, nego svima",  rekla je Milica sredinom ove godine.

Instagram/milicakon/screenshot, MONDO/Stefan Stojanović Marko Kon Milica Kon

BONUS VIDEO:

Voditeljka Milica Kon dobijala preteće poruke!? kurir televizija

 (Hello/MONDO/M.C)