Saška i Đorđe Đoković nedavno su otpočeli život u Dubaiju gde će provesti sve praznike, a sada su otkrili kako im se dopada život tamo. Kako kažu, predstojeće praznike će provesti u toplini porodičnog doma zajedno sa sinom Aleksandrom.

"Praznici su uvek najlepši deo godine kada se okrenemo porodici i najbližima, i uvek donesu puno radosti i emocija. Praznike planiramo da provedemo sa našim sinom, u toplini našeg doma", rekao je Đorđe.

Saška je otkrila kako su se odlučili na korak da se presele u Emirate i da li planiraju da se vrate u Srbiju.

"Od početka naše veze pa sve do sad, lokacija na kojoj smo nije određena u potpunosti (smeh). Mi smo stalno u nekakvoj selidbi, sređivanju prostora, ali ono što je bitno to je da idemo u korak jedno sa drugim i da se slažemo u važnim životnim odlukama. Mene očigledno radi taj Strelac u horoskopu pa sam sklona promenama i imam taj avanturistički duh, a Đole je izabrao baš takvu ženu za sebe, jer je i njegova priroda vrlo slična", rekla je Saška, a Đorđe se nadovezao:

"Svaka selidba sa sobom nosi veliki izazov i odgovornost, pa tako i ova. Trenutni period života i poslovni zadaci su nas uputili u Dubai, i jako smo uzbuđeni zbog toga. Mogu slobodno da kažem da je to i Saški i meni omiljeni grad. Srbija je naš dom, uvek ćemo se vraćati", rekao je on.

Instagram/saskaveselinov/screenshot Saška veselinov, đorđe đoković

Kako Saška ističe, nemaju u planu da skorije dođu u Srbiju.

"Nemamo u planu da dođemo u skorije vreme u Srbiju, jedino što u perspektivi imamo je da ćemo proslaviti Aleksandrov 1. rođendan u martu. Božić planiramo da provedemo u sklopu naše porodice", rekla je ona.

Roditeljstvo je veliki izazov, donosi i mnogo strahova i situacija u kojima ne znamo da li smo doneli pravu odluku. Đorđe je otkrio šta je njemu zadalo najviše razmišljanja.

"Roditeljstvo nam definitivno otkriva mnoge strahove i traume koje smo mi preživljavali tokom našeg života, izazov koji imamo jeste da naučimo nešto iz svega toga i da na naše dete prenesemo samo ono najbolje, da ga naučimo pravim vrednostima i da mu pružimo sve što možemo za jedan srećan i kvalitetan život", rekao je on.

Instagram / saskaveselinov, Instagram/saskaveselinov/screenshot Saška Veselinov

 BONUS VIDEO:

Saška Veselinov Đorđe Đoković Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ 24sedam/ K.B.)