Naša poznata glumica i ponosna majka četvoro dece, Mirka Vasiljević postala je poslastičarka. Ona je s prijateljicom pokrenula biznis pravljena torti i odlično im ide. Poslastice su u obliku svežeg voća i zasad je jedina u našoj zemlji koja je osmislila ovako nešto u svetu slatkiša, prenose domaći mediji.

Mirak je ovo i sama potvrdila i objasnila da joj je cilj da njeni proizvodi postanu popularni zbog kvaliteta, a ne zbog toga što ih ona pravi.

"Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Moja prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta", poručila je Mirka.

Vasiljevićeva je priznata kao glumica, ali pored dara za glumu, iskoristila je i ljubav prema zdravim namirnicama da se oproba i u ugostiteljstvu. Za sada su najbliži prijatelji i ljudi koji su od nje već poručivali upućeni da se bacila i u ove vode.

Pored uloga na TV, Vasiljevićevu imamo priliku i da gledamo kao voditeljku šou-programa "Svadba iz mog kraja", koja se emituje na RTS.

Antonio Ahel/ATAImages, Pink scereenshot Mirka Vasiljević

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!