Izgleda da će reper Zedi Vil (22) vrlo brzo skinuta s trona bivšeg muža Maraje Keri, Nika Kenona, koji je sa šest žena, u par godina dobio dvanaestoro dece!

Zedi je nedavno je u Kvinsu organizovao zabavu darivanja beba, takozvani "bejbi šaver" za svojih pet trudnih partnerki. Budući tata je pozirao s trudnim ženama, a jedna od njih je fotografije podelila na Instagramu. Otkrila je da se pet budućih majki - Lizi Ešli, Boni B, Kej Meri, Džulijen Vilu i Janlu Kalifu Galeti - međusobno prihvatilo, i da su u odličnim odnosima.

"Bolje je za decu da odrastamo kao jedna velika porodicaj. Volimo našeg taticu, nećemo uništavati živote naših beba. Naše su porodice prihvatile ovu situaciju", istakla je Lizi Ešli koja se takođe bavi muzikom.

Vilov menadžer je za New York Post komentirasao ovu neobičnu situaciju. Rekao je kako veruje da je muzičar dovoljno zreo da odgaja petoro dece. "Društvo se promenilo. Suština je u ličnom redefinisanju odnosa, odvajanja od toga da je jedan način prihvatljiv svima i odmicanja od društvenih pritisaka da se prilagodite", dodao je.

Mnogi su se na društvenim mrežama šalili da je Zedija sigurno "dobro savetovao" komičar Nik Kenon.

(New York Post/MONDO/M.C) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!