Mnogi uzdišu za zanosnom manekenkom Hajdi Klum, koja i u pedesetoj godini "žari i pali" svojim izgledom. Ona je u jednom podkastu otkrila da je opsednuta slavnim glumcem iz "Džokera" Hoakinom Finiksom, pa opisala jedini susret koji je sa njim imala.

"Opsednuta sam Hoakinom. Volim svog muža, ali Hoakin Finiks je na bliskom drugom mestu," izjavila je Klum u podkastu "Call her Daddy", pa dodala, "srela sam ga i nisam mogla da izustim reč". Nije najjasnije gde su se upoznali, ali manekenka je pojasnila da je susret bio veoma netipičan za nju. "Nisam baš stidljiva, ali nisam mogla da nađem svoj jezik. Išao je svuda, a on je samo stajao tamo", pojasnila je.

Tinseltown/Shutterstock, Denis Makarenko/Shutterstock Hoakin Finiks

Hajdi je još dodala da glumca nikada više nije srela. "To je bilo čudno... jer sam ispala malo glupava". Onaj ko je ipak na njenom prvom mestu je njen drugi muž, muzičar Tom Kulc (34) sa kim je u braku od 2019. Ovo je njen drugi brak, a ovom prilikom je progovorila i o Tomu: "Imam muža Nemca", izjavila je prilikom diskusije o nemačkim kobasicama, a ovo je brzo dobilo se**ualnu konotaciju, jer je Klum dodala da je imala puno različitih kobasica tokom godina. "Ali sam završila sa nemačkom", našalila se. 

Kada je oženio Hajdi, Tom Kulc je postao očuh njeno četvoro dece: ćerki Leni, koju je dobila iz veze sa italijanskim milionerom Flavijom Briljatoreom, kao i Henriju, Johanu i Lu, iz braka sa pevačem Silom.

Instagram/heidiklum, Profimedia/VARK, GAPZ Hajdi Klum

 BONUS VIDEO:

Hajdi Klum Instagram/heidiklum

(US Weekly/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!