Na Svetom Batolomejom, ostrvu u malim Antilima, temperature dostižu 30 stepeni Celzijusa. Maleno ostrvo omiljeno je letovalište mnogim poznatim ličnostima. Među njima ovih dana našla se i Hajdi Klum koja je u pedesetoj godini pokazala svoje zgodno telo.

Lutkica, poznata po svojim šašavim odevnim komadima i kostimima, došla je na ostrvo sa svojim 16 godeina mlađim suprugom, Tomom Kaulicem. U klasičnom crnom modelu bikinija, Hajdi je uslikana kako uživa u čarima plaže i mora. Golupčići se nisu odvajali jedno od drugog.

Najviše pažnje privuklo je njeno izvajano telu na pragu šeste decenije. Iako se mogu videti nepravilnosti na njemu, što je i normalno, ipak Hajdi je redovnim vežbanjam uspela da ih minimalizuje. Da podsetimo, Hajdi Klum se četiri puta porađala. Ipak zdravom ishranom i vežbanjem zadržala je devojački izgled.

Ranije je otkrila da ima 62,5 kilograma. Hajdi je inače visoka 175 cm, što znači da je njen indeks telesne mase u normalnom rasponu. Takođe, čim primeti koji kilogram viška, Hajdi Klum primenjuje poseban režim ishrane - odlučuje se za master cleanse dijetu na bazi limuna.

Pogledajte u galeriji kako Hajdi Klum izgleda:

YouTube/screenshot/Perkypark Music, Profimedia/PETE Hajdi Klum

 (MONDO/T.B.)