Nakon koncerta u Areni, javnost je brujala o nestanku Milice Pavlović, nakon što se nije oglašavala niti bilo šta komentarisala na društvenim mrežama dve nedelje. Njeni fanovi napravili su pravu dramu oko toga gde je i šta radi Pavlovićeva, pa su mnogi hteli da se upute u njen rodni kraj Budibrod, da vide da se nije sakrila tamo.

Milica se konačno pojavila u Beogradu. Ona je posle dve nedelje viđena u jednom luksuznom prestoničkom hotelu. Pevačica je bila bez trunke šminke, bez ikakve scenske garderobe koja privlači pažnju, kosa joj je bila vezana u rep i očigledno da je želela da bude neprimetna. A sada oglasila na svom Instagram profilu i otkrila gde je bila i šta je radilla. 

Milica Pavlović
Instagram printscreen / senoritamilica 

"Posle više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih. Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije-mir. Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim. I moram da priznam nisam bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju. Po povratku sam videla ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli ali nadam se da me razumete. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir taj raj i energija su me ispirinsali, da prvi dan kad sam sletela u Srbiju i uletela u muzički studio. Odužiću vam se za ovo što sam vas stresirala. Pametno sam iskoristila, i sigurna sam da ćete voleti ono što mi je 'kliknulo' dok sam sedela na plaži i razmišljala o tome šta je to što bi vas oduševilo i što žele moji fanovi. I mislim da smo na nekoliko koraka od toga. Love M," napisala je Milica uz vuideo snimak sa odmora.

(MONDO/M.C) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!