Tejlor Svift je sinoć, nagrađena Gremi nagradama za album godine i najbolji pop vokalni album, za jubilarno 10. studijsko izdanje "Midnights", a na bini je otkrila veliku tajnu, koju je čuvala dve godine.

"Hvala svima, ovo mi je 13. Gremi, a 13 je moj srećan broj. Hvala članovima Akademije koji su glasali za mene, jer znam da je način na koji oni glasaju direktan odraz ljubavi fanova. Pa, hoću da se zahvalim i fanovima i kažem da krijem nešto od njih već dve godine. Moj 11. studijski album izlazi 19. aprila", rekla je Tejlor.

Album će se zvati "The tortured poets department", a Tejlor je odmah nakon govora postavila i omot albuma na Instagram. Naziv 11. albuma Taejlor Svift, koji je pevačica najavila na sinoćnjoj dodeli Gremija, mogao bi skrivati zanimljivu simboliku. Ona je tekst u objavi potpisala sa "Pedsedavajuća Kluba namučenih pesnika".

The Tortured Poets Department uveliko podseća na "The Tortured Man Club" (Klub namučenih muškaraca), naziv WhatsApp grupe koju je njen bivši dečko Džo Alvin jednom prilikom spomenuo u intervjuu. U grupi su još bili glumci Pol Meskal i Endru Skot. Čim je Tejlor objavila naslov albuma, na društvenim mrežama krenule su razne teorije. 

Instagram/joe.alwyn, Youtube/ MIFFIN Džo Alvin

"Ono kad znaš da je ovo sad stvarno album o raskidu", "Sećate se ko je prvi put iskoristio taj pojam?", "Uh, ne bih bila na Džoovom mestu kad ovaj album izađe", samo su neki od komentara fanova koji smatraju da će se ovim albumom saznati mnogo toga o njihovoj šestogodišnjoj vezi. 

Stvari krenule nizbrdo baš u vreme nastanka ovog albuma?

Za raskid muzičke zvezde i britanskog glumca saznalo se usred njene turneje, ali mnogi fanovi sumnjaju da su stvari krenule nizbdro još pre dve godine, kada je nastala pesma "You're Losing Me".

Na dodeli Gremija, Tejlor se pojavila u elegantnom izdanju, dugoj beloj haljini sa visokim šlicem, dopunjenoj crnim rukavicama. Mnogi komentarišu, da bi za sadašnjeg dečka Trevisa Kelsija, bilo bolje da se dobro ponaša, da ne bi završio kao tema za njen sledeći album...

Profimedia/AFP/Robyn Beck, Amy Sussman / Getty images / Profimedia Tejlor Svift

(MONDO/M.C) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!