Proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović, ponovo se pojavio na Sanremu i zasenio sve. Švedski fudbaler bosansko-hrvatskog porekla, koji je svojevremeno pevao na tom kultnom festivalu sa Sinišom Mihajlovićem, izašao je u utorak na scenu i opet napravio šou. Ovog puta orkestar ga je dočekao pesmom Lepe Brene "Luda za tobom".

Prošlog puta, on je na Sanremu dočekivan pesmom Nade Topčagić "Jutro je", koja je potom puštana i na utakmicama Milana. Nada mu je pevala i lično tu pesmu pevala na rođendanu, a sada su mu domaćini odabrali drugi folk-hit. "Maestro, muzika", rekao je Zlatan Ibrahimović, na šta je orkestar zasvirao hit Lepe Brene.

Pevačica Nada Topčagić oglasila se i prokomentarisala fubalera Zlatana Ibrahimovića koji se na festivalu Sanremo pojavio na bini uz Brenin hit. Iako se ove godine pojavio sa pesmom drugog izvođača, Topčagićeva nije razočarana.

"Super, neka je izašao sa Breninom pesmom. Nadam se da će sledeći put izaći sa nekom trećom. Znate kako, on voli pesme sa naših prostora, od naših izvođača, a moja pesma mu je bila najdraža. On je to i rekao, rastao je uz pesmu 'Jutro je'. Proslavio je 500-ti gol uz tu pesmu, bila sam mu na rođendanu... Ali voli i druge pesme. Kada sam bila na njegovom rođendanu, vrlo me je iznenadio, voli recimo pesmu i od Ane Nikolić 'Sandale', voli i Daru Bubamaru, Halida Bešlića... Sve sluša. Ima raznolik muzički ukus. Ne osećam se izdano, bitno je da bude pesma sa naših prostora. Nek dođe i neko drugi na red, a ne samo ja", rekla je Nada kroz smeh i otkrila da Zlatan nije jedini sportista koji je njen veliki fan, te da i drugi rado slušaju njene pesme.

Nada Topčagić drži Zlatanov dres
Instagram printscreen/topcagicnada 

"Novak Đoković je igrao kolo uz moju pesmu, pevao je i on 'Jutro je', dosta me je voleo i Savo Milošević, košarkaši... Mnogo me ljudi vole, ima dosta sportista među njima. Nedavno sam nastupala u Kraljevu i bez ikakve pompe i reklama, trg je bio pun, to je bilo strašno! Ono što me je najviše oduševilo je što je među publikom bilo mnogo klinaca, a mogli su da biraju gde će da odu.", objasnila je Nada.

Instagram/topcagicnada Zlatan Ibrahimović i Nada Topčagić

(Informer/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!