Od početka turneje "Od istoka do zapada" koju je započela koncertima u beogradskoj Areni, Aleksandra Prijović ne prestaje da puni dvorane u celom regionu. Nedavno je održala poslednji od ukupno pet u Osijeku, za koje je zaradila vrtoglavu sumu, a još jedan koncert u Hrvatskoj je rasprodala pre nego što je stigla da ga najavi.

Prija se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama i istakla da je rasprodala i koncert u Rijeci, zakazan za 14. april.

"Nisam stigla da objavim najavu prvog koncerta, a vi ste već požurili da uzmete svoje ulaznice. Hvala vam od srca. U to ime, vidimo se i 15.4.2024. u Rijeci", napisala je Aleksandra na Instagramu.

Nakon koncerta u Osijeku, Prija je posle dužeg vremena, noć provela u svom skromnom domu u Belom Manastiru gde je odrasla.

"Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća. Došlo je mnogo mojih komšija zbog čega sam ponosna, bila je čak i učiteljica. Oduševila sam se, nisam očekivala da će doći", ponosno je istakla Prija na konferenciji za medije nakon spektakla koji je priredila u Osjeku i dodala:

"Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, jako sam srećna".

M.M./ATAIMAGES Aleksandra Prijović

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović MONDO

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!