• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI SE UOPŠTE SEĆATE FILMA KOJI JE DOBIO OSKARA PROŠLE GODINE? Helen Miler progovorila o nominacijama za "Barbi"

Autor Marina Cvetković

Helen Miler je bila narator u filmu "Barbi", a na svoj način prokomentarisala je izostanak pojedinih nominacija.

 Helen Miler postavila pitanje da li se iko seća filma koji je dobio Oskara 2023. Izvor: Fred Duval/Shutterstock

Proslavljena glumica Helen Miler (78), koja je osvojila Oskara zahvaljujući svojoj izvedbi u filmu "The Queen", poslužila je i kao narator u filmu Grete Gerwvg "Barbi", koji je zaradio osam nominacija za Oskara, uključujući onu za najbolji film, najbolju sporednu mušku ulogu, ali nema nominacija za najbolju rediteljku ni za najbolju glumicu.

Iako su na društvenim mrežama mnogi to označili kao "najšokantniji oskarovski previd godine", Miren nije previše uznemirena. "Ne smeš se nervirati zbog takvih stvari. Ono što je fantastično jeste da je Barbi bio film s najvećom zaradom koju je Warner Bros ikada imao," objasnila je, pa izazvala buru pitanjem:"Sećate li se uopšte ko je osvojio nagradu za najbolji film prošle godine?" rekla je glumica.

Anketa

Da li se sećate koji film je osvojio Oskara 2023. za najbolje ostvarenje?

  • Ne, ne sećam se

    77.55% (38)

  • Da, sećam se

    12.24% (6)

  • Ne, ne gledam filmove

    10.2% (5)

Da li se sećate koji film je osvojio Oskara 2023. za najbolje ostvarenje?

Rezultati

"Naravno da bih volela videti Gretu nominovanu, i mislim da bi ona trebala osvojiti nagradu za najboljeg reditelja. To nije takmičenje u trčanju, znate. Rad Kristofera Nolana na Openhajmeru bio je spektakularan, izvanredan. Ali za mene je Gretin rad bio tako hrabar, bilo je to nešto što nikad pre nismo videli. Jednostavno mi se sviđa činjenica da je publika reagiovala onako kako jeste", dodala je.

Izvor: YouTube/Warner Bros. Pictures

Miren je nedavno razgovarala za Variety o scenama koje je snimila za "Barbi" koje nisu ušle u finalnu verziju, a u jednoj od njih glumila je Olivia Kolman, dobitnica Oskara za najbolju glumicu. "Bila je to vrlo smešna scena s Olivijom u kojoj smo se svađale oko toga ko je prava 'grande dame' britanskih glumica", otkrila je Miren.

Margo Robi se oglasila nakon što nije nominovana za glavnu žensku ulogu u filmu. "Nema razloga da budeš tužan kad znaš da si ovako blagosloven", rekla je prelepa glumica.

(Index.hr/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tatica

Sjajna glumica, ali je u poznim godinama i baka je malo prolupala!

Kimi

Zar je Barbi mogao uopšte da dobije bilo kakvog Oskara? Kao da su Transformersi bili kandidovani... Kakav očaj i kič. Počeo sam da gledam film i veću glupost u životu nisam gledao. odgledao 20 min i odustao. Bolesnici

SERIJE