U četvrtak se održava prvo veče muzičkog šou programa "Dora 2024", u kojem Hrvatska bira svog predstavnika za Evroviziju. Ovogodišnji "povratnik" na tom festivalu je grupa Let 3 koja se predstavila pesmom "Babaroga". Kao "članica" te grupe na binu je izašla i Severina Vučković.

Članovi gupe imali su zanimljive kostime, pojavili su se u suknjama, na štiklama, a pevač Zoran Prodanović Prlja je imao kao i uvek, prepoznatljive brkove. Ništa neobično to ne bi bilo za njih, pošto su odavno navikli da šokiraju ceo region, ali sada su imali i posebno iznenađenje - Severinu, koja je iza njih nosila "čekić" kao deo koreografije, koja je nosila svoju simboliku.

Youtube/Dora | HRT Severina slajder

Pevačica je bila zvezda večeri i izazvala je gromoglasan aplauz u publici. U ruci je nosila veliki plišani čekić, aludirajući na suđenje na kojem se godinama bori sa bivšim partnerom Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Pogledajte njihov nastup:

Grupa "Let 3" je prošle godine nastupala na Evroviziji u Liverpulu sa pesmom "Mama ŠČ" i zauzela 13. mesto u finalu, sa ukupno 123 poena. Sa druge strane, Severina Vučković predstavljala je Hrvatsku na Evroviziji 2006. u Atini i sa pesmom "Moja štikla" zauzela takođe 13. mesto.

Instagram/severina/printscreen severina

Prvo je veče "Dore 2024" je završeno, a "Let 3" su prošli u finale koje će se održati 25. februara. Za prestižnu statuu i hrvatsku pesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu 2024. takmičiće se 16 pesama u završnici Dore, a drugo polufinalno veče je sutra.

(MONDO - M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!