U četvrtak se održavlo prvo veče muzičkog šou programa "Dora 2024", u kojem Hrvatska bira svog predstavnika za Evroviziju. Ovogodišnji "povratnik" na tom festivalu je grupa Let 3 koja se predstavila pesmom "Babaroga", ušla u finale. Kao "članica" te grupe na binu je izašla i Severina Vučković.

Članovi gupe imali su zanimljive kostime, pojavili su se u suknjama, na štiklama, a pevač Zoran Prodanović Prlja, je imao kao i uvek, prepoznatljive brkove. Ovo ništa neobično ne bi bilo za njih, pošto su odavno navikli da šokiraju ceo region, ali sada su imali i posebno iznenađenje - Severinu, koja je iza njih nosila "čekić" kao deo koreografije, koja je nosila svoju simboliku.

Youtube/Dora | HRT Severina Let 3

Ona je ovim činom na neki način uzvratila uslugu kolegama. Kad je 2006. predstavljala Hrvatsku na Eurosongu pesmom "Moja štikla", "Let 3" se pojavio u njenom spotu. Na pozornici se s njom te godine nisu pojavili, ali podržali su je u videu koji je do danas na Jutjubu pregledan preko sedam miliona puta.

(MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!