Mladi muzičar Mihajlo Veruović Vojaž sa samo 22 godine postigao je veliki uspeh u karijeri, a uspeo je i da sebe časti velikim penthausom. Jedan je od najtraženijih mlađih pevača, a sve je oduševio i kada se pojavio kao gost na jednom od koncerata Aleksandre Prijović koja mesecima puni arene u celom regionu.

Oprobao se i u glumačkim vodama u domaćoj seriji "U klinču", a Mihajlu je u poslednjih nekoliko godina u fokusu i produkcija, čime će se posebno baviti kad je njegov film u pitanju. Prema rečima izvora bliskom treperu, on već duže vreme planira da snimi film o svom životu, nigde ne žuri, a svi oni koji su čuli za njegovu ideju su oduševljeni.

"Mnogo ljudi ne zna, ali Vojaž, pored toga što peva i glumi, već nekoliko godina i studira. Upisao je smer audio-vizuelne produkcije jer ga to baš zanima. Malo mu se studiranje odužilo jer zbog nastupa i ostalih obaveza ne može sve da postigne, ali rešio je da u narednom periodu zagreje stolicu i završi studije. Ideju o filmu ima već nekoliko godina, ali sad je baš počeo da radi na tome. Biće i producent tog ostvarenja. Ima podršku cele porodice i svoje devojke", rekao je izvor za domaće medije i otkrio detalje scenarija:

M.M./ATAIMAGES, M.P./ATAIMAGES Vojaž

"Akcenat u filmu će biti na životnoj priči njegove porodice, a posebno njegovog oca Milana. Ta priča je skroz filmska i oduševiće mnoge. Vojaž će u filmu otkriti sve nepoznate detalje teškog i traumatičnog života koji su on i njegova porodica imali kad je on bio mali, a zatim i njegovog odrastanja, emotivnog života i svega onog što zanima njegove fanove. Planirano je da se na samom kraju filma publici predstavi Vojažov veliki uspeh u muzici i na estradi, koji je postigao sa samo 22 godine. Mihajlo će u filmu glumiti samog sebe, dok se o tome ko će igrati njegovog oca Milana Veruovića i ostale uloge još vaga i sve se drži u tajnosti. Vrlo je moguće i da će Milan glumiti samog sebe. S nekima je već razgovarao na ovu temu i svi su oduševljeni".

Vojaž se nije oglašavo ovim povodom, ali je njegov otac jednom prilikom potvrdio da njegov sin planira da snimi film: "Radiće film. Naravno da Mihajlo ima punu podršku porodice za sve što radi. Koliko god možemo, pomažemo mu. Nažalost, najmanje u finansijskom smislu. Film će se ticati njegovog života, odrastanja i uspeha".

Mihajlo dosad u javnosti nije puno govorio o periodu kad je zbog ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića njegova porodica morala da se preseli u Francusku. Vojažov otac je bio telohranitelj pokojnog predsednika vlade, te je kobnog 12. marta 2003. godine, kad je ubijen premijer, ranjen. Taj period za njihovu porodicu značio je preseljenje u Francusku iz bezbednosnih razloga. Upravo zato Vojaž želi da ovu priču do najsitnijih detalja predstavi i ispriča u svom autobiografskom filmu, za koji još ni sam ne zna kako će se zvati.

"Nisam puno pričao o detinjstvu. Hoću da tako i ostane, zbog nekih drugih stvari. Dosta svoje inspiracije, tekstova, osećanja i vrednosti povlačim iz detinjstva. Mislim da sam prerano odrastao i dostigao neku zrelost jako mlad, zbog životnih okolnosti u kojima sam se našao zajedno sa svojom porodicom. Ali neka ostane na tome", rekao je jednom prilikom za medije Veruović.

Vojaž ima velike planove i karijeru želi da gradi vrlo ambiciozno, ali i da ispriča deo onoga što mu se dosad izdešavalo, to je potvrdio u brojnim intervjuima, a svojevremeno i jednom objavom na Instagramu - "Jednog dana kad dođe vreme za to, ispričaću svoju životnu priču. Film ne može da stane u jednu pesmu", napisao je tada Vojaž.

ATA Images Mihajlo Veruović Vojaž

BONUS VIDEO:

JELENA KARLEUŠA IZNOSI MIŠLJENJA O KOLEGAMA: Ovako je nazvala Vojaža! Nije ostala imuna na Duškovu sliku: Koliko lep čovek... Kurir televizija

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!