Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, ubijen je u Beogradu, a ovim povodom se na društvenoj mreži Instagram oglasio bokser i sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović.

Veljko Ražnatović je na dan sahrane MMA borca rešio da se obrati "svim kukavicama" i "gasiranim, gradskim momcima" i upita se "do kada će ići Srbin na Srbina":

"Kakav kukavičluk vlada! Teška smo g**na postali! Nema više junaštva i čojstva, samo izgasirane gradske s*ine u ovom mrtvom izdajničkom gradu Dokle više Srbin na Srbina?", napisao je Veljko Ražnatović.

Veljko Ražnatović
Instagram/ac3isb4ck/screenshot 

Srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen 25. februara, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno su identifikovali počinioce. Za dvojicom osumnjičenih Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage.

Instagram/mma_institut/Screenshot Stefan Savić

Obojica osumnjičenih su fudbaleri, a prema podacima sa interneta Marko Daničić igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi.

BONUS VIDEO:

UBICE STEFANA SAVIĆA SE KRIJU U "ŠTEK" STANU U BEOGRADU? Bivši operativac SDB-a izneo tvrdnje: Svađa je bila od ranije! Kurir televizija

(MONDO, Telegraf)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!