U svim domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da Milica Gutović, ćerka legendarnog Milana Laneta Gutovića, tvrdi da je oštećena za nasledstvo, kao i da počinje svoju bitku.

Milica Gutović izazvala je buru u javnosti kada je na svom Fejsbuk profilu objavila video u kojem je rekla da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom, te zajedno sa njima bila svedok navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Sada se za medije oglasio glumac Predrag Pepi Smiljković (čuveni Tika Špic), koji je Gutovića video dva dana pred smrt, ali i bio veoma blizak sa njim.

On je progovorio o poslednjim danima svog prijatelja, te istakao da nije ni znao da postoje dve ćerke.

"Mi smo došli do tog dela gde je infektivno, nismo mogli da uđemo baš unutra, došli smo do te zone gde mogu da ga vidim preko prozora, i onda sam shvatio da je gotov. Nije bio komunikativan, bio je na kiseoniku, slika mi je bila jasna da tu više nema povratka, i to je bilo nekoliko dana pre smrti. Ja sam zvao sina Paju, rekao sam mu da se borimo, da će možda biti bolje, ali već dva dana posle toga su me obavestili da je gotovo. Imao sam čast posle toga da tog velikog čoveka dostojno ispratim, nekolicina nas prijatelja koji smo ga nosili u sanduku."

"Posle sam video da su mu došle njegove dve ćerke, sveštenik je na grobu rekao da su mu tu deca, ali ja sam znao Paju i Janka, međutim, njih dve nisam znao, znam da je jedna glumica, baš je lepa, drugu nisam ni znao, to je krio od svih nas, takođe, da je imao još dece pored Paje i Janka", rekao je glumac, te istakao da li je u kontaktu sa Lanetovom porodicom.

"Jesam, ali su se desile neke intimne stvari o kojima ja ne želim da govorim. Znam Biljanu, znam Paju i Janka, divna su deca i momci, Biljana je divna žena, ovo govorim najiskrenije. Ali se desilo nešto pred kraj, pa nisam toliko komunicirao sa Biljanom, ali sa momcima jesam", istakao je glumac.

tika špic
YouTube/screenshot/Domaći filmovi i serije 

Smiljković je sada prokomentarisao navode Lanetove ćerke Milice povodom nasledstva koje je on ostavio za sobom.

"Čisto sumnjam da je to moglo da se desi baš tako, ne mogu da tvrdim, jer jednostavno nisam bio. Ja kada sam išao par dana pred kraj, on čovek nije bio komunikativan, da je to pred smrt rekao nekome, malo mi je čudno, ali Bože moj, svako ima pravo i da tvrdi i da iznese u javnost, iako ja ne bih to radio jer je njihova intimna stvar. Ali kažem, ja kada sam bio sa čovekom nisam mogao da komuniciram jer nije bio pri svesti", rekao je glumac.

Na Miličine tvrdnje kako je sestra pustila dva čoveka i da su napravili, kako ona kaže, lažno usmeno zaveštanje gde su lišili nasleđa njenu sestru i nju, on je prokomentarisao:

"Znači to možemo da budemo taj doktor što je u penziji i ja. Mi smo bili obučeni u skafandere, kažem kakvu sam sliku zatekao kada sam bio, ali ja njih tu nisam video. Mi smo bili sami, možda su ti ljudi bili neki drugi dan. Možda tu postoje neke sličnosti, da su dva čoveka, ali koja dva čoveka? To je jedno, drugo, rekao sam u kakvom stanju je bio, a treće, kada sam ja njemu spomenuo tu ćerku koja je lepa, kada sam je pre mnogo godina video na Zvezdari, on mi je rekao da jeste njegova, ali i da je on neke stvari završio i razveo se od te žene sa kojom ima ćerku. Kažem, bezveze mi je to usmeno zaveštanje, moguće je, ali znam da je imao neki iskristalisani stav po tom pitanju. Za sve vreme našeg druženja ništa nisam čuo u vezi njih", rekao je Predrag.

YouTube/ TVKopernikus, YouTube/Vodič za roditelje Milica Gutović

 BONUS VIDEO:

Edita Editaradinović TikTok/club_metropola_official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Telegraf/ K.B.)