I dok danima svi bruje o njegovom novom izgledu, proslavljeni srpski glumac Nenad Jezdić ponovo se našao u centru komentarisanja.

Ovoga puta razlog je glumčeva opomena publici u pozorištu, odnosno reči kojima im se obratio na kraju predstave i zamerio im korišćenje mobilnih telefona tokom trajanja iste. Na Instaram nalogu "Zvezdara teatra" osvanuo je snimak njegovog govora, a u komentarima su se pronašle brojne reči podrške.

"Sinoć je nekoliko ljudi u publici koristilo svoje mobilne telefone za fotografisanje, dopisivanje, pa čak i razgovor! Na kraju predstave glumac Nenad Jezdić se obratio publici rečima:

'Kad se trudiš da igrom demantuješ pisca koji je rekao 'da je Gospod hteo ovakvu sudbinu bi dodelio narodu nekom čitljivijem, pismenijem, narodu nekom manje zaboravnom nego što smo mi Srbi...' Pazite sada koliki je naš zaborav kada mi dođemo u pozorište i telefoniramo pola sata bez prestanka dok slušamo o spostvenom zaboravu...'", rekao je glumac, a stoji u objavi pozorišta.

"Svaka čast, Jezdiću!", "Bravo! U takvim situacijama treba prekinuti predstavu", "U pravu je za sve što je rekao", "Korišćenje telefona je vrhunac nekulture i nepoštovanja umetnika, dno dna", bili su samo neki od komentara.

Pogledajte snimak:

 BONUS VIDEO:

NIŠTA GRAD I DRUŠTVENE MREŽE! Za Nenada Jezdića sve je to lažni svet, stvarnost je u poljoprivredi (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)