Nakon godina ljute bitke sa bivšom suprugom, Bred Pit je navodno odustao od traženja zajedničkog starateljstva nad njihovom decom. Izvor za Daily Mail rekao je, da je par koji se na sudu bori oko starateljstva još od 2016. godine, trenutno u pregovorima i da se konačno bliže završetku pravne drame.

Iako je Bred prvobitno tražio zajedničko starateljstvo u vezi njihove dece, izvor sada tvrdi da glumac to više ne zahteva. To znači da će Anđelina zadržati starateljstvo, a on će imati prava na posete.

Bred je u lošim odnosima sa starijom decom

Veliki faktor u toj odluci je što je deo dece sada punoletan. Medoks ima 22, Paks 20, a Zahara 19 godina. Šilo (17), Knoks i Vivijen (15) i dalje su maloletni. Smatra se da starija deca imaju loš odnos s Bradom, a kako su odrasli u očima zakona, više nisu obuhvaćeni nikakvim dogovorima o starateljstvom.

WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, DFree/Shutterstock Anđelina Džoli sa decom

Zahara se nedavno javno odrekla očevog prezimena, a Paks je 2020. godine na Dan očeva nazvao Breda "kretenom svetske klase zbog kojeg njegovo četvoro najmlađe dece drhti od straha". "Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao", napisao je Paks, pa dodao: "Možeš sebi i svetu govoriti što želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo." Sarkastično je zaključio: "Sretan ti Dan očeva, ti je*eno, grozno ljudsko biće." Paks je ovo napisao o Pitu na svom privatnom Instagram profilu kada je imao 16 godina, ali sve je isplivalo u javnost tek pre nekoliko meseci.

Bred Pit
Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, Bred je dobio je bivšu suprugu Anđelinu Džoli na sudu u drugom slučaju. Pit je na sudu odneo pravnu pobedu posle oštre borbe sa Džolijevom oko njihovog francuskog vinograda. Američki "The Sun" otkrio da je Pit pobedio na francuskom sudu prošle nedelje zahvaljujući dokumentaciji koje su zaplenili sudski izvršitelji. 

Presuda je treća u nizu pravnih neuspeha koji su pogodili Šeflera, kojeg je Pit okarakterisao kao "siledžiju". Izvor blizak Pitu rekao je: "Postoji dug put u ovoj parnici, ali trenutno je sve igra u korist kod Breda. Poslednjih meseci, on je tri puta pobedio na sudu u tri različite jurisdikcije: Luksemburgu, Sjedinjenim Državama i sada Francuskoj. Od trenutka kada je počela ova neprijateljska ponuda za preuzimanje, jasno je stavio svima do znanja da neće biti ugnjetavan. Nastaviće da radi ono što je ispravno".

Ovako je porodica Džoli-Pit izgledala iz srećnijih dana:

Northfoto/Shutterstock, DFree/Shutterstock Anđelina Džoli

BONUS VIDEO:

"NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE" Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi Kurir televizija

(MONDO/M.C)    

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!