Brojne poznate ličnosti danas, 2. juna obaviće svoju građansku dužnost i izaći na galsanje. Do sada su to uradili sin Šabana Šaulića koji je samo zbog toga došao iz Ciriha, pevačica Jelena Karleuša, njen suprug Duško Tošić, ali i voditeljka Jovana Jeremić.

Voditeljka jutarnjeg programa na biračko mesto na Dorćolu pojavila se nešto pre 14 časova i obavila svoju građansku dužnost. 

Jovana je došla u u crnoj mini haljini koja je istakla njene noge, dok je u ruci nosima torbu svetski popularnog brenda "Šanel" čija je cena oko 7.000 evra.

MONDO/Stefan Stojanović Jovana Jeremic glasala u skoli Mika Alas na Dorcolu

U Srbiji se održavaju lokalni i gradski izbori, na kojima će se vlast birati u 89 gradova i opština. Pravo glasa ima oko 4,2 miliona građana. Glasaće se na biralištima za odbornike Skupštine grada Beograda, i u još 14 gradova i 74 opštine i gradske opštine. Na glasačkom listiću za odbornike Skupštine grada Beograda učestvuje 14 lista, saopštila je Gradska izborna komisija. Biračka mesta biće otvorena do 20h.

Veliku pažnju javnosti privukao je dolazak Duška Tošića i Jelene Karleuše koji su se odvojeno pojavili na istom biračkom mestu na Dedinju. Dok je Duško bio u plavoj košulji i pantalonama, Jelena je kao i uvek, stajlingom sve oborila s nogu. Pojavila se u beloj haljini, a kada je podigla zadnji deo pokazala je zastavu Srbije. 

Nakon glasanja obratila se prisutnim medijima i progovorila o odnosu sa još uvek zakonitim suprugom koji se nedavno našao u centru skandala nakon što je do javnosti dospela njegova prepiska s hrvatskom pevačicom Severinom. Duško je izjavio da je hteo samo da je pozove da "peva na njegovoj jahti", a Karleuša poručila da bih "zbog njega skočila na desetoricu".

MONDO/Stefan Stojanović Karleusa

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša glasa Kurir

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!