Tea Tairović organizovala je promociju novog albuma pod nazivom "Tea", zablistala u beloj kombinaciji koja je otkrila gola leđa i okupila medije i kolege koje su došle da je podrže, a među njima je bio i Igor Panić Nući s kojim je snimila duet. Nući se ovom prilikom osvrnuo na aktuelne teme.

On je priznao da više voli Cecu nego Jelenu Karleušu: "Ja imam bolji odnos sa Cecom i kad mi izađe nešto novo uvek mi pošalje poruku. Tako da sam sa njom bolji. Što se tiče mene, JK menja mišljenje i to mi je okej, drago mi je. I taj naš bif što je kao bio, nikad nisam koristio neke teške reči, bilo mi je lepo i zabavno", rekao je Nući.

Prokomentarisao je i Severinu koja se našla u centru skandala nakon prepiske s Duškom Tošićem koja je dospela do javnosti, kao i šta misli o onome što je Karleuša napisala za nju: "Sa Severinom sam super, imamo još jednu pesmu u opticaju, a možda bude i neka druga. Imamo puno obaveza. Što se tiče njenog rata sa JK, to neću da komentarišem, ne vodim tuđe ratove. Svako je tu za sebe, ja o Severini imam sve najlepše da kažem".

nući
MONDO/Stefan Stojanović 

Jana Todorović, poznata i kao "kraljica bakšiša", nedavno je poručila da ne bi snimila duet s mlađim kolegom i dodala "Nući neka čeka". On je sada istakao da ga Janini loši komentari na njegov račun ne zanimaju i da mlađa publika ne zna njene pesme.

"Ja ne znam nijednu Janinu pesmu. Ona ima neku svoju publiku i kao što nju ne zanima mlađa publika tako mlađu populaciju ne zanima ona. Neće saradnju sa mnom, okej, nek radi nešto svoje onda", poručio je na kraju Nući.

Kurir TV screenshot, Instagram/janavip2011 Jana Todorović

BONUS VIDEO:

Nući Kurir

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!