Ana Đurić Konstrakta privukla je pažnju domaće javnosti 2022. godine, kada je stala na binu domaćeg izbora za Pesmu Evrovizije, i osvojilia prvo mesto s numerom "In corpore sano".

Na Pesmi Evrovizije je tada osvojila visoko, peto, mesto, a i ove godine smo bili u prilici da je gledamo na Pesmi za Evroviziju s pesmom "Novo, bolje". Ove godine je pratila i našu predstavnicu u Malmeu i iako često govori o profesionalnom životu, publika je imala malo šansi da zaviri u privatni.

MONDO/Stefan Stojanović Konstrakta

Poznato je da je godinama u braku sa Milanom Đurićem, da ima sina i ćerku, a sada je, gostujući u podkastu "Poster", ispričala i kako je rešila da se uda.

Facebook/Milan Djuric/printscreen Konstrakta suprug

"Milan i ja nismo imali svadbu. Ja sam bila baš pred porođaj. Suprug i ja smo gledali TV i bili smo u fazonu: ‘Hajde da se venčamo’, ‘Ne znam, hajde!'“, rekla je Konstrakta.

Zanimljivo u njenoj ljubavnoj priči sa suprugom Milanom Đurićem je to da je on bio asistent na Arhitektonskom fakultetu koji je Ana završila, a ljubav se rodila na fakultetu, preneo je ranije Story.hr.

Profimedia, YouTube/Screenshot/ Eurovision Song Contest Konstrakta

 BONUS VIDEO:

KONSTRAKTA NAJAVILA EPIZODU BROJ 3 NASTUPA NA SLEDEĆOJ PZE: Dobro smo izabrali ove godine, ako bude inspiracije pravimo nastavak Kurir televizija

(Nova, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!