Pevačica Jelena Karleuša prijavila je jutros da ju je napao bivši muž Duško Tošić, kojem je po dolasku u policiju urađen alkotest koji je pokazao da ima 0,87 promila alkohola u krvi, saznaje Kurir.

U vezi ovog događaja obavešten je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koji je naložio da se od oba učesnika događaja Duška Tošića i Jelene Karleuše uzmu izjave, kao i da se prikupe svi potrebni podaci.

"Iz prijave događaja proizlazi da niko od učesnika nije zadobio telesne povrede. Policija je D. T. izrekla meru privremenog udaljenja iz stana i meru privremene zabrane kontaktiranja i prilaska. Takođe, uzeta je izjava i od lica koje je bilo prisutno i koje takođe ne želi da goni D.T. kao ni JK. Detaljan izveštaj sa prilozima biće dostavljen tužilastvu redovnim putem, koje će izvršiti i naknadne provere i zatražiti i izveštaj centra za socijalni rad. U vezi hitnih mera tužilastvo će razmotriti da li ima osnova da se predloži sudiji za prethodni postupak produženje", navodi se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

ATA / Antonio Ahel, MN Press mondo, ata

Kurir je preneo da je policija rano jutros po prijavi Jelene Karleuše odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata.

BONUS VIDEO:

Karleuša u haljini sa motivom srpske zastave Kurir

(Kurir, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!