U domaćim medijima osvanula je vest da je bivša supruga pevača Darka Filipovića, Jasmina, od koje se razveo nakon što ga je prevarila s njegovim drugom, u drugom stanju. On je istakao da je čuo da se čak i porodila, ali i poručio da ga ne zanima.

"Ne pratimo se na mrežama, ne pratim je nigde, mene ona ne zanima. Čuo sam i da se porodila, poštujem je samo zato što je majka mog deteta, to je sve", rekao nam je kratko Darko koji je bio vidno raspoložen.

Na pitanje da li se čuje sa bivšom ženom, Darko nam je kratko rekao: "Vrlo retko, čujem se sa ćerkom stalno i sa njom komuniciram", zaključio je Filipović.

Nakon kraha braka, Darko je optužio Jasminu da ga je varala sa drugarom - "Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara", rekao je Darko tada, pa nastavio:

"Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote".

Pogledajte kako Jasmina izgleda:

Instagram/jassfilipovic/printscreen, Instagram/jassfilipovic Jasmina Filipović

BONUS VIDEO:

"MISLIO SAM DA SAŠA POPOVIĆ MALTRETIRA LJUDE!" Darko Filipović prokomentarisao prvu sezonu ZG, a onda otkrio ŠTA DANAS RADI Kurir televizija

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!