Kažu da u ljubavi godine samo broj, ali očigledno samo ukoliko je frajer taj koji je stariji. Kada je reč o ženama, odmah ide ono - kuguarka, "matorka smuvala klinca" i slično. 

Upravo je takve komentare dobila producentkinja Sem Tejlor-Džonson, supruga novog Džejmsa Bonda, Arona Džejmsa-Džonsona, nakon što je njihov odnos ponovo postao tema na mrežama. 

Haos je nastao nakon što je jedna korisnica TikToka postavila video s rečima: "Šta je bakica uradila u prošlom životu da spava pored njega svakodnevno", i dodala "nije zabavno"

PROZIVAJU ŽENU NOVOG DŽEJMSA BONDA TikTok/pastabianxo

Video je u kratkom roku imao preko pola miliona lajkova, i preko 6.4 miliona pregleda, a komentari su se amo ređali. "Grumovala ga jer ga poznaje od kako je bio dete", "Maznula ga iz kolevke", "Ne, ali ona se bukvalno izvukla sa grumovanjem", "Ne postoji razlog da budete sa nekim ko je 24 godine mlađi od vas"... pisali su ljudi ogorčeno. 

Najveći broj komentara odnosio se upravo na grumovanje - sa pretpostavkom da je Arona dve decenije starija Sem iskoristila i izmanipulisala u ranoj dobi. 

Aron i Sem Tejlor-Džonson.
Profimedia 

No, kako je zapravo njihova ljubav uopšte i krenula?

Njihova ljubav je gotovo filmska, poput bajke sa srećnim krajem! Čini se da iz godine u godinu njihova strast samo postaje sve jača, do te mere da su odlučili da obnove zavete pred porodicom i prijateljima nakon 10 godina braka.

Godine 2008. Sem Tejlor je imala 42 godine, nedavno se razvela i spremala se da režira svoj prvi igrani film. Rediteljka je i dva puta preživela rak pa dodaje da zbog toga nije bila nervozna zbog svog rediteljskog debija.

"Prošavši kroz taj svet raka, snimiti film nije ništa", prokomentarisala je.

Aron Džonson je dobio glavnu ulogu u njenom filmu. Tako je sudbina ukrstila put 18-godišnjeg glumca i majke dvoje dece. Njihova ljubav se rodila dok su se upuštali u svoj filmski projekat, a ostalo je bila istorija.

Neki bi se možda zadržali na 24-godine razlike ali to nikada nije bio problem za zaljubljeni par. Aron je ranije priznao: "Ja sam stara duša, a ona mlada duša".

Što se rediteljke tiče, priznala je da ju je privukla zrelost mladog glumca. O svom prvom utisku o njemu, ona je prokomentarisala: "Bio je veoma intenzivan".

Od samog početka, Aron je duboko u sebi znao da će Sam postati njegova žena i nije želeo da gubi vreme na čekanje. "Čim smo završili snimanje, rekao mi je da će se oženiti sa mnom", otkrila je Sem i dodala: "Nikada nismo bili na sastanku, pa čak ni poljubili se".

Par je najavio veridbu 2009. godine, tokom premijere njihovog filma u Velikoj Britaniji. Dok je 2012. godine, 5 meseci nakon što su dobili drugo dete zajedno, rekao sudbonosno: "Da".

Mladenci su čak odlučili da uzmu jedno drugom prezime. Tada 22-godišnji glumac je svoju odluku objasnio rečima: "Ne vidim zašto žene treba da uzimaju muško prezime", zatim je dodao: "Želeo sam da budem deo nje isto koliko je i ona želela da bude deo mene".

Par je dobio dve ćerke uz dve ćerke koje je Sam imala iz prvog braka. Prvorođenče su dočekali kada je Sam imala 43 godine. Tokom trudnoće, mladi otac je otkrio da nije nervozan jer je već iskusio kako da bude očuh njihovoj najstarijoj deci.

Aron nikada ne propušta priliku da pohvali majku svoje dece i izrazi koliko je ona dobar uzor. Napomenuo je: "Mislim, njihova mama je jedna od najjačih, najnezavisnijih žena koje poznajem".

Ovaj naizgled neobičan par već godinama ruši sve predrasude i pokazuje na delu da ljubav ne poznaje nikakve granice! Ukoliko se pored voljene osobe osećate srećno, zadovoljno, sigurno, motivišuće i ispunjeno - znajte da se budite pored pravog partnera.

Pročitajte još: ON 19 GODINA, A ONA 42! Za njega pričaju da je novi Bond, a ljubavni život mu zanimljiviji od 007 akcije!

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!