Pevačica Goga Sekulić, koja se nedavno rastala od partnera s kojim ima sina, burno je reagovala na pitanje o starijem kolegi, pevaču Harisu Džinoviću.

Džinović, koji se razveo od supruge Meline s kojom je proveo 22 godine i dobio dvoj dece, rekao je nedavno da je "emotivno dostupan", zbog čega su novinari pitali Gogu da li bi bila u vezi sa starijim kolegom.

"Haris Džinović i ja?! On može otac da mi bude, on je godište mog oca. Da se čovek ne uvredi, ja poštujem njegov rad, čovek je gospodin. Možda njegova bivša supruga više voli starije muškarce, ali za Gogu je poznato da ne voli. Svi znaju da Goga Sekulić voli mlađe momke", rekla je pevačica za Pink.rs.

Instagram/sekulicgoga goga sekulić

Haris Džinović je nedavno otkrio kakve žene mogu da ga osvoje.

"Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav", rekao je on nedavno za "Prvu".

MONDO/Stefan Stojanović Haris Dzinovic napustio sud u pratnji advokata

 BONUS VIDEO:

Haris Džinović Privatna arhiva